За нас

Повече за МЕДИ СИ

Добре дошли в онлайн магазина на фирма МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД. Тук ще намерите подробна информация за нас и каталога от продукти, които предлагаме.

Ортопедичен магазин МЕДИ СИКои сме ние?

МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД е изцяло българска компания, склад на едро и магазин на дребно в областта на медицинските изделия, предназначени за опорно-двигателния апарат с цел повишаване на стабилността на различни отдели на човешкото тяло и оборудване за мониторинг на жизнените му параметри в домашни условия.
Продуктите, които предлагаме на българския пазар са с изключително качество. Гаранция от CE марката на продуктите, всички от които са предлагани на Европейския пазар и Системата за контрол на качеството ISO 9001 на фирмите производители. В търсене на отговори, можете да посетите страницата ни с контакти.

Ортопедичен магазин МЕДИ СИ, собственост на МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД е регистрирано дружество в регистъра на Агенция за хората с уврежданияАгенция за хората с увреждания

Ние сме регистрирано дружество, осъществяващо дейности по предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания. Удостоверение 545 / 28.02.2018.