Условия за ползване и защита на личните данни

ВАЖНО! Моля внимателно прочетете по-долу, преди да използвате сайта за нашият ортопедичния магазин!

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Информация относно дружеството, което обработва данните ви:

 • Наименование: МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД
 • ЕИК/БУЛСТАТ: 204799952
 • Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив 4000, ул. Трайко Китанчев 12 ет.1
 • Адрес за кореспонденция: гр. Пловдив 4000, ул. Трайко Китанчев 12 ет.1
 • Телефон: +359895626373
 • E-mail: office@medicybg.com
 • Уебсайт: https://www.medicybg.com

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

 • Наименование: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
 • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
 • Телефон: 02 915 3 518
 • Интернет страница: https://www.cpdp.bg

Ако ползвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията му.
Ако НЕ ПРИЕМАТЕ условията ни, моля не използвайте сайта.Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които “МЕДИ СИ ПЛОВДИВ“ ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина medicybg.com

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на medicybg.com или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него Потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Условия. Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра medicybg.com на IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

Правила за използване на сайта

„МЕДИ СИ ПЛОВДИВ“ ЕООД (наричан по-долу „Доставчик“), като създател и собственик на интернет сайта Medicybg.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани сайта ни (наричан по-долу „Сайта“) само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните търговски марки.

Не се разрешава материалите в Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или споделяни, за каквато и да било обществена или търговска цел. Публикуването на информация от този сайт в други сайтове без писмено наше разрешение е забранено! Материалите и информацията публикувани в Сайта са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните

Материалите, стоките и услугите в Сайта са ограничени само до посочените условия за всеки един от тях, без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на Medicybg.com по отношение на стоките и услугите, които се предлагат в Сайта зависят от вносителите и/или дистрибуторите на предложените продукти и ЗЗП, и нищо публикувано в този сайт не може да ги промени. Medicybg.com не дава гаранция за коректността и пълнотата на публикуваните материали, описания или услугите на този Сайт.

„МЕДИ СИ ПЛОВДИВ“ ЕООД има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваната информация, стоки, услуги и/или цени. Възможно е да има публикувана информация за стоки или услуги, която да е остаряла, като Ние не поемаме отговорността да ги актуализираме. Възможно е публикуваната информация в Сайта, да се отнася до стоки, услуги, софтуер, които не се предлагат към момента. За информация за наличните предлагани продукти се свържете с нашият отдел за подръжка на клиентите, на посочените координати за контакти в сайта.

Ограничение на отговорността

Medicybg.com, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети вкл. , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо Medicybg.com за възможност да възникнат такива вреди. В случай , че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Използване на софтуер

Наличният Софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.

Бисквитки

Повече за бисквитките и защо МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД ги използва, можете да видите на тази страница.

Информация от потребителите

Medicybg .com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Medicybg.com с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

Medicybg.com използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси, за да може да ви предостави услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви изпълним вашите поръчки, или да поддържаме контакт с Вас относно използваните от вас услуги или да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти.

Ние не продаваме, не отдаваме под наем или на лизинг и не предоставяме по никакъв начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Промяна на цени на стоки

Medicybg.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Medicybg.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Търговски марки

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.

Предоставяме Ви следната информация

 • основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
 • цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
 • стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в рубриката Доставка.
 • ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
 • начините за Доставка са описани подробно в страницата Доставка.
 • при извършване на продажбата, ние издаваме фискален касов бон за всяка закупена стока. Молим Ви да пазите получения издаден бон и да ни го предоставяте при замяна на стоката съгласно Българското законодателство. Не може да бъде извършвано връщане на стока без наличието на касовия бон.

Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
При отказ на опакован продукт с нарушена опаковка или използван се удържат 20% от сумата.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на Medicybg.com. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата Доставчикът заменя стоката, ремонтира я в законоустановения срок или възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Много важно!

При получаване на пратката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.
БЕЗ протокол за увредена пратка издаден в момента на констатация, рекламации за увреден при транспорта продукт няма да бъдат уважавани, а ще се счита, че стоката (продукта) са получени в изряден вид съгласно договара за продажба.

Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.