Доставка

При поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и доставка. Тя ще бъде извършена от куриер, като заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката, по банков път или на място в магазина ни. Повече за методите за плащане.

Доставка до офис или адрес със СПИДИ

Поръчка и доставка със СПИДИ от МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД

Получете пратките си със „Спиди“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~6 лв + стойността за наложеният платеж. Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Спиди“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е е ~ 4 лв. в зависимост от теглото на пратката.

Доставка до офис или адрес с ЕКОНТ

Поръчка и доставка с ЕКОНТ от МЕДИ СИ ПЛОВДИВ ЕООД

Получете пратките си с „Еконт експрес“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~8 лв + стойността за наложеният платеж. Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Еконт експрес“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е ~ 6 лв. в зависимост от теглото на пратката. Направените заявки се обработват на същия или на следващият работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първият работен ден след това. Доставките могат да се извършват с куриерски фирми по избор на получателя и за негова сметка. За избягване на неточности формата за поръчка е за предпочитане пред заявката по телефон.